De 1 Iunie distracția se mută la munte. Montis Hotel&Spa, refugiul perfect de pe Muntele Mic!

muntele mic
casinoherculane by sungarden

Ziua Copilului este prilejul perfect pentru ca toată familia să evadeze din oraș și din aglomerație, în mijlocul naturii, la munte. Montis Hotel&Spa vă promite o experiență memorabilă.

Situat în inima Muntelui Mic, Hotel Montis vă oferă oaza de liniște și de relaxare, fiind înconjurat de brazi și verdeață. Notat cu patru stele, hotelul promite o experiență memorabilă pentru toți iubitorii de munte. Prin urmare, de 1 Iunie toată distracția se va muta la munte. Mici, mari, cu toții sunt invitați să urce pe munte și să-și ia porția de bine și de sănătate.

Picnic în natură și drumeții prin pădure

Montis Hotel&Spa este locul ideal pentru cei care doresc să se deconecteze de la rutina zilnică și să se bucure de frumusețea naturii. Amplasat într-un cadru pitoresc, hotelul oferă o varietate de facilități care asigură confortul și relaxarea oaspeților săi. Camerele sunt elegant mobilate și oferă priveliști spectaculoase asupra peisajului montan.

montis hotel

Montis Hotel

În perioada vacanței de 1 Iunie, Muntele Mic devine destinația perfectă pentru activități în aer liber. Drumețiile sunt o modalitate excelentă de a explora împrejurimile, traseele fiind potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei experimentați. Pentru familii, picnicurile sunt o activitate ideală, permițându-le să petreacă timp de calitate împreună, în mijlocul naturii.

Relaxare la spa după o zi de distracție

Montis Hotel&Spa completează această experiență cu o serie de servicii de wellness, incluzând spa, saună, piscină interioară cu apă încălzită și salină. După o zi activă în natură, oaspeții se pot relaxa și revigora în cadrul elegant al hotelului. De asemenea, terasa hotelului oferă o priveliște superbă către munte și pădure, un loc perfect pentru a savura o băutură răcoritoare.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

piscină montis

Preparate fine dining și tradiționale românești

Restaurantul hotelului, deschis pe tot parcursul anului, este accesibil nu doar oaspeților, ci și tuturor turiștilor, oferind preparate delicioase care satisfac toate gusturile. Barul restaurantului completează orice preparat, fiind caracterizat de diversitatea băuturilor.

restaurant Montis

Un loc pentru distracție, dar și relaxare

Fie că sunteți în căutarea aventurii sau a relaxării, acest loc magic vă așteaptă să descoperiți frumusețea naturii și să creați amintiri de neuitat.

Pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele celor de Montis Hotel&Spa, îi puteți urmări pe rețelele de socializare: Facebook, Instagram sau puteți vizita site-ul Montis Hotel&Spa.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/