De 1 Decembrie, la Măureni, e seara filmului românesc

festival film

De Ziua Națională a României, locuitorii comunei Măureni sunt invitați la film. O seara dedicată filmului românesc, aceasta este propunerea primarului Brian Filimon pentru cinefili.

„Usturoi”, în regia lui Lucian Alexandrescu, este titlul filmului care va rula în sala de spectacole a Căminului Cultural din Măureni, mâine, 1 decembrie, începând cu ora 18.00.

„Usturoi” este o comedie ce surprinde prietenia dintre doi copii care doresc să devină actori și care trec printr-o serie de peripeții pentru a-și atinge obiectivele, un film de vizionat cu întreaga familie, de la cel mai mic la cel mai mare, fără înjurături, scene de violență sau nuditate. Din distribuție fac parte actorii: Elena Ivanca, Tibi Covaci, Darius Stoica și Sebastian Topan.

„Noi obișnuim să facem proiecții de film pentru locuitorii comunei, iar de 1 Decembrie ne-am gândit că i-am putea surprinde cu un astfel de moment, un film românesc pentru toate vârstele. Așa că îi așteptăm, de la mic la mare, pe locuitorii din Șoșdea și Măureni să ni se alăture mâine seară, la căminul cultural.”, ne-a declarat primarul comunei Măureni, Brian Filimon.