Daune de 3,5 milioane de euro pentru accidentul provocat de Chișărău!

explo 1000x200

Deși procesul privind condamnarea fostului director al SC Moldomin SA se apropie de final, nu același lucru se poate spune despre suferința familiilor și apropiaților celor trei copii care au murit în acea tragică zi de mai a anului 2011.

Cele trei familii care și-au pierdut fiii în accidentul pe care Iacob Chișărău l-a provocat, dar și supraviețuitorul tragediei, Alexandru Vicențiu Tamaș, s-au constituit în părți civile și sunt hotărâți să determine firma de asigurări a directorului să plătească pentru traumele pe care acesta le-a provocat.

Un lucru trebuie să fie foarte clar înțeles. Niciuna dintre familii nu dorește vreun leu de la inculpat. Părinții nu doresc să pună pe seama acestuia nici măcar cheltuielile de judecată”, a declarat avocatul Vlad Hosu pentru Express de Banat.

Așadar, persoanele afectate de gravul incident își îndreaptă atenția spre firma de asigurări care a încheiat contract la vremea respectivă cu SC Moldomin SA. Asta, întrucât mașina condusă de inculpat aparținea firmei.

Potrivit rechizitoriului, supraviețuitorul accidentului, Alexandru Tamaș, a solicitat daune materiale în sumă de 100.000 de euro și daune morale în sumă de 400.000 de euro.

Zlatia Cocar, mama lui Bien, Adrian Bălteanu, tatăl lui Caius, și Tatiana Marian, mama lui Mihai Turcea, s-au constituit fiecare în părți civile și au solicitat fiecare câte 10.000 de euro daune materiale și 990.000 de euro daune morale.

În plus față de supraviețuitor și familiile celor trei băieți, și Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara s-a constituit în parte civilă și a solicitat suma de 6.970, reprezentând cheltuielile de spitalizare ale părții vătămate, Alexandru Tamaș.

banner 970 x 250