Dau culoare și prospețime Reșiței. Proiecte de succes ce poartă amprenta Termoconstruct

Termoconstruct a început anul în forță, fiind printre primii în sectorul lor de activitate. Fără a avea niciun dubiu în ceea ce privește calitatea lucrărilor, seriozitatea și livrarea la termen a execuțiilor, Termoconstruct bifează la capitolul excelență, fiind în fiecare an prezenți printre cei mai buni de pe piață.

Seriozitatea societății în raport cu concurenții de pe piața activă este evidențiată la momentul actual prin efectivele de oameni implicaţi și organizarea efectuată de inginerii firmei care oferă garanția lucrărilor la termen, proiectele împlinesc și chiar depășesc așteptările beneficiarilor. Societatea tratează fiecare proiect cu seriozitate, indiferent de amploarea lucrărilor.

leader board 728 x 90 px

Echipa de meseriași Termoconstruct execută antrepriză generală în construcții civile și industriale.

Lucrările se desfășoară în forță, pe șantierele Termoconstruct activând în prezent un efectiv de peste 90 de muncitori. Anul acesta, societatea va investi în utilaje, autoturisme și echipamente pentru viitoarele proiecte, estimând pe termen lung o creștere a efectivului de oameni la peste 200 de muncitori.

City Center, unul dintre proiectele importante existente în portofoliul Termoconstruct, avansează spre finalizare prin implicarea echipelor de profesioniști care asigură calitatea unui proiect premium. La momentul actual finisajele interioare se apropie de finalizare, totodată echipa de meseriași se concentrează pe etapa de execuție a fațadei. Următoarea etapă importantă în evoluția proiectului presupune începerea lucrărilor de sistematizare verticală, respectiv amenajarea parcărilor, a drumurilor și a spațiilor verzi.

Un alt proiect la care echipa Termoconstruct lucrează cu drag și spor cuprinde blocurile de pe strada Horea, din Reșița, care au început deja să prindă culoare. Societatea este într-un proces continuu de perfecționare, având grijă ca personalul propriu să se mențină motivat și să aibă un nivel ridicat al conduitei profesionale, pentru a livra clientului cele mai bune servicii. Termoconstruct poate fi definită ca o firmă de construcții locală, având capacitatea de a executa lucrări de anvergură, avantaje care o propulsează printre principalii furnizori de pe piață.