Dare de mită pentru iubită! Ce sumă a vrut un bărbat să îi dea unui polițist pentru concubina sa?

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat a fost în prins în flagrant în timp ce mituia un polițist! Banii ar fi trebui să-l înduplece pe agent să nu dispună măsurile necesare privind tragerea la răspundere penală a concubinei sale, cercetată într-un dosar penal.

Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul Centrului Operațional 2 Timișoara, au prins în flagrant ieri, 16 iulie, un bărbat care a oferit și remis cu titlu de mită suma de 800 de euro unui agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

Ca urmare a ofertei primite în prealabil, în data de 15 iulie polițistul a formulat denunț la Serviciul Județean Anticorupție Timiș, fiind sesizată unitatea de parchet competentă.

În fapt, în urma unei înțelegeri prestabilite pe care bărbatul a avut-o cu concubina sa, aceștia au hotărât să îi remită polițistului, anchetator în dosarul penal respectiv, 800 de euro, pentru a o exonera pe aceasta de răspundere penală.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Suma de bani a fost găsită în interiorul autoturismului unde bărbatul s-a întâlnit și a discutat cu agentul de poliție și căruia i-a oferit și remis această sumă, cu titlu de mită.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/