Dar din Dar se face Rai: donează și tu pentru o familie necăjită din Timiș sau Caraș-Severin

dar din dar(1)

Asociația Acasă în Banat demarează campania de colectare de fonduri și alimente „Dar din Dar” menită să ajute familiile nevoiașe din satele din Banat să aibă ce pune pe masă de sărbători. 

Cei de la asociația Acasă în Banat vă provoacă să îi sprijiniți pe bătrânii sărmani din Banat, să le aduceți un mic ajutor în pragul sărbătorilor și un strop de speranță.

Peste 1.000 de familii din peste 100 de localități din Banat au primit un ajutor până acum în cadrul acestei campanii. Cei care doresc să contribuie pot face o donație în contul Asociației Acasă în Banat, menționând numele campaniei Dar din Dar sau pot oferi pachete cu alimente în termen de valabilitate. De asemenea, companiile care doresc să susțină pot face sponsorizări de până la 20% din impozitul pe profit.

Voluntarii asociației Acasă în Banat vor achiziționa din banii donați alimente de bază neperisabile, în special conserve de carne, legume, dar și ulei, zahăr, făină și orez, fructe, cartofi, dar și produse de igienă și câteva dulciuri.

 „În fiecare an oferim nu doar alimente, ci și bucurie și speranță pentru că multor oameni singuri le călcăm pragul, îi ascultăm, le spunem o vorbă bună. Mergem în sate mai greu accesibile din Timiș și Caraș Severin și ajungem la oameni care chiar au nevoie, la bătrâni abandonați sau la copii care se bucură de o bucată de ciocolată în prag de Crăciun. Dar din Dar e o campanie de suflet, pentru că le arătăm multor oameni și familii că nu au fost uitați, că vrem să aibă o masă puțin mai bogată, de sărbători.”, a declarat Radu Trifan, președintele asociației.

Asociația Acasă în Banat poate fi contactată pe pagina de Facebook sau la adresa de email acasainbanat@gmail.com.

Donații în LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801

Donații în EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801

SWIFT/BIC: BTRLRO22

Revolut: 0748918091

PayPal: acasainbanat@gmail.com

Foto: Andrei Dragomir