Dan Firițeanu, director tehnic la FC Caransebeș 1913!

Conducerea clubului gugulan mizează pe experiența lui Dan Firițeanu pentru a salva echipa de la retrogradare, acolo unde a fost condusă de macaronarul Giovanni Pisano!

Președintele Comitetului Director al FC Caransebeș 1913, Dan Avram, este convins că echipa are încă șanse să evite retrogradarea, chiar dacă nu a mai câștigat vreun punct de foarte multe etape. „Echipa s-a mișcat mai bine cu Braşovul decât până acum, scorul e puțin mincinos. Au fost trei goluri imparabile. Vreau să vă spun însă că, începând de marți, director tehnic este Dan Firițeanu. Am semnat o convenţie valabilă până la 1 ianuarie. Scopul nostru acum este să conservăm punctele puse în joc acasă. Avem două meciuri, cu Pâncota și Reșița, pe care sperăm să le câștigăm. Marți plecăm la Baia Mare, Dan Firiţeanu nu poate face minuni, dar sperăm să obținem șase puncte în meciurile de acasă. Dan Firițeanu îi va ajuta pe Toma Peica și Dan Doran, oamenii care sunt mereu aici când e nevoie de ei”, a spus Avram.

Oficialul clubului caransebeşean a întocmit un plan de reorganizare ce va fi pus în aplicare în această iarnă. Mai mult, Dan Avram e sigur că, dacă echipa obţine şase puncte din meciurile cu Şoimii şi Metalul, atunci se va salva de la retrogradare. E gata să garanteze în scris acest lucru!