Damian: Cu Romeo Dunca e greu să mai stai la masă! Nu s-a concretizat nimic!

marius damian (2)
untitled design set 970x90 px

Deputatul Marius Damian îl consideră vinovat pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin pentru că în județ PSD și PNL nu-și dau mâna, așa cum au făcut la nivel central, unde formează alături de UDMR coaliția de guvernare.

„Mereu am spus că ar fi trebuit să stăm la masă, să mai discutăm, în primul rând parlamentarii PSD și PNL, pentru că cel de la UDMR nu s-a prea văzut în județ. Să discutăm cu Consiliul Județean, cu Prefectura. Să stăm de vorbă și să gândim pentru județ. Eu mereu am dat exemplu multe județe din țară, în care PSD și PNL au colaborat foarte bine și s-au gândit la dezvoltare.”, a spus parlamentarul social-democrat pentru Express de Banat.

De ce nu există un dialog constructiv nici după mai bine de doi ani de la alegeri, ci un război deschis, în care aproape zilnic se scriu plângeri penale și se amenință cu cătușe?! Fiind războiul acesta deschis între Romeo Dunca și PSD, e greu să stai la masă. Suntem în alianță la guvernare totuși și ar trebui să ne preocupe dezvoltarea județului, să aducem bani pentru primarii noștri. Timpul cred că va rezolva totul. Cred că și președintele Marcel Vela va avea înțelepciunea de a mai discuta cu președintele Consiliului Județean, să înțeleagă că trebuie să facem și administrație, și politică și ar trebui să țină seama de anumiți factori reali din județ. Cred că numai stând la masă poți să discuți asemenea lucruri, dar nu s-a concretizat nimic. El ar trebui să aibă inițiativa, ca președinte al Consiliului Județean, pentru că e ca un fel de premier al județului.”, a explicat deputatul Damian.

Romeo Dunca n-ar fi acumulat suficientă experiență în scena politica, dar nici nu ține cont de părerile colegilor cu state vechi în PNL care l-ar putea consilia, crede pesedistul. Anul acesta, mai mult ca oricând, președintele CJ ar trebui să poarte un permanent dialog cu primarii din județ, pentru a se evita blocarea multor proiecte de dezvoltare, care sunt aprobate, dar care necesită cofinanțări.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/