„Dacian Cioloș, tot PSD să îl dărâme de unul singur pe Cîțu?!”

grindeanu sorin (2)

Sorin Grindeanu le cere parlamentarilor USR PLUS să voteze la vedere, marți, moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu!

„Dacian Cioloș, tot PSD să îl dărâme de unul singur pe Cîțu?! Sau doar ați mimat, în grup, ieșirea de la guvernare? Văd ca de la isterie v-ați întors direct în spirala de yoga?! Nu suportați să ascultați ce dezastru ați făcut alături de Superman în 9 luni de guvernare?! Vă provoc domnule Cioloș la mindfulness pentru începători in politică: USR-Plus să mediteze împreună în sala de plen și cu cei de la AUR, când se citește azi (joi – n.r.) moțiunea PSD”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

El afirmă că PSD a fost consecvent: a depus o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

„Superman va zbura înapoi acasă! P.S. Vă aștept să votați, ca și PSD, cu bilele la vedere”, conchide prim-vicepreședintele social-democraților.

Moţiunea de cenzură a PSD va fi citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului joi după-amiază, în lipsa lui Cîțu. Premierul merge la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoșoaia, împreună cu ministrul interimar al Transpoturilor, Dan Vîlceanu.