Cutremur în Banat. Rockul a zguduit Bocșa!

rock2

Nu a fost noaptea vrăjitoarelor, au fost două nopți incendiare de rock, a fost o horă mare pe motoare. Aproape de ei, aproape de toți bănățenii care au ales să petreacă cu legendarii de la Cargo și cu sârbii de la Cactus Jack. 

În acest weekend Bocșa a devenit punctul zero al rockului, al motoarelor și al gecilor de piele, ce a adus o nouă doză de rock autentic și motoare turate la maxim. Rockul a fost din nou la înălțime, în cadrul evenimentului „Motors Rock” – ediția a doua, lăsând să răsune printre văi și dealuri acordurile de ghitară și acoperind liniștea zonei cu refrenele inconfundabile ale trupei bănățene, Cargo.

Peste 4000 de oameni din Banat s-au adunat la Bocșa, în județul Caraș-Severin, pe stadionul „Foresta”, din zona Izvor, să se bucure de trupele consacrate și să petreacă până în zori alături de băieții de la MC Trust Bocșa, parteneri ai evenimentului, și care au sărbătorit și 20 de ani de existență a clubului. A fost un mix exploziv de muzică live și motoare turbate, vibrații puternice și adrenalină pe două roți, rafale de solouri și ritmuri puternice și momente unice de conectare cu tradițiile și istoria rock-ului românesc, într-o atmosferă epică, specifica petrecerilor TRUST MC.

whatsapp image 2023 07 23 at 11.29.27 (1)

Dacă săptămâna trecută Andra a fost cea care a făcut un spectacol de senzație, a venit rândul celor din categoria grea să facă show. Au adus publicul în delir sârbii de la Cactus Jack, precedați în seara de sâmbătă de trupa Pandora și legendarii Cargo, ale căror piese au fost cântate la unison de toți cei prezenți, copii, părinți și bunici.

„A fost un eveniment extraordinar, și asta s-a văzut după publicul numeros, oameni care astăzi s-au depășit pe ei. Publicul a reacționat pozitiv la toate trupele prezente, și în ceea ce îi privește pe bănățenii noștri de la Cargo, chiar au fost fredonate toate melodiile acestora, iar asta pentru mine a fost o imensă mulțumire. A fost o atmosferă reușită, un final al zilelor orașului Bocșa de mare succes. Bikerii noștri și-au făcut datoria, au fost partenerii de încredere ai administrației publice locale. Este a doua ediție anul acesta și sperăm ca de la an la an, edițiile să fie cât mai frumoase și să atragă cât mai mult public.

Acum, în luna august vom face o pauză, dar vom avea ruga tradițională în cartierul Vasiova, în data 8 septembrie, un nou prilej de bucurie pentru bocșenii noștri.”, a declarat Mirel Patriciu Pascu, primarul Bocșei.

Amplul eveniment organizat la sfârșitul acestei săptămâni a adus la pachet, atât concertele de rock, parada moto, devenită deja tradiție, dar și plimbări cu balonul cu aer cald, pentru cei mai curajoși. Desigur că nu au lipsit băuturile reci, mâncarea delicioasă, locurile pentru camping, voia bună și motoarele turate.

whatsapp image 2023 07 23 at 11.29.26

whatsapp image 2023 07 23 at 11.29.29 (4)

whatsapp image 2023 07 23 at 11.29.28 (1)

whatsapp image 2023 07 23 at 11.29.28 (2)

whatsapp image 2023 07 23 at 11.29.25

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/