Cursa Rățuștelor pe Bega și multă distracție în Parcul Copiilor din Timișoara, de 1 Iunie

publicitate si promovare in ziar

Primăria Timișoara a pregătit un program bogat cu ocazia Zilei Copilului. Revine Cursa Rățuștelor pe Bega, iar în Parcul Copiilor vor avea loc tot evenimente dedicate prichindeilor.

Primăria Timișoara a pus la punct programul activităților organizate cu ocazia Zilei Copilului. Așadar, miercuri, 31 mai, și joi, 1 iunie, în Parcul Copiilor au loc mai multe activități și evenimente pentru toate vârstele.

Ziua Copilului din acest an este cu adevărat specială și plină de surprize plăcute pentru cei mici, dar și pentru cei mari. Am pregătit o mulțime de activități inedite, amuzante și educative pentru toți participanții. Prin dans, muzică, teatru, film, petreceri, jocuri, ateliere tematice, concursuri cu premii, Parcul Copiilor din Timișoara se transformă într-un tărâm de basm. Împreună cu copiii, invităm părinții și bunicii să se alăture unei lumi în care zâmbetul este nesfârşit, imaginaţia nu are vârstă şi visele pot deveni realitate”, a informat instituția.

parcul copiilor1

Printre altele, în Parcul Copiilor va avea loc joi, la ora 10.00, o paradă a costumelor populare purtate de copii, iar de la ora 18.00 se va desfășura parada picioroangelor.

De altfel, și societatea Horticultura s-a mobilizat și a pus la punct Parcul Copiilor. Mai precis, au fost montate tobogane noi, un cadru de tracțiuni și un panou de cățărare pentru micii aventurieri, iar băncile au fost reparate și vopsite. De asemenea, a fost pregătit și mobilierul de la locurile de joacă, iarba cosită, copacii și arbuștii toaletați, iar aleile curățate.

Mai mult, tot joi, de la ora 17.00, revine tradiționala cursă a rățuștelor pe Bega. Rățuștele din plastic se vor întrece în zona centrală a Timișoarei, între Podul Mihai Viteazul și Podul Maria. Cursa este organizată în scop caritabil, iar banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați cu scopul renovării Școlii Gimnaziale Brestovăț.

parcul copiilor4

parcul copiilor3

parcul copiilor2

program 1 iunie

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01