Curs practic de branding și comunicare în industriile creative, la Reșița

curs branding
po 1000x100px (3)

Evenimentul are loc săptămâna aceasta, la Muzeul Banatului Montan, și va fi susținut de o româncă stabilită în Germania.  

Municipalitatea de pe Bârzava îi invită pe reșițeni, miercuri, 29 martie, în sala de conferințe a Muzeului Banatului Montan, de la ora 17, la un curs practic de Branding și comunicare în industriile creative, susținut de Cristina Simion, jurnalist, curator și galerist, stabilită de mai mulți ani peste hotare.

Invitata Primăriei Reșița a conceput și organizat expoziții solo și de grup ale artiștilor contemporani din Estul Europei, a scris, editat și coordonat cataloage și albume de artă și a publicat articole în reviste de profil. Este stabilită din 2012 la Nürnberg, unde conduce galeria Tiny Griffon Gallery. În 2019 și 2021 a fost co-curator al Bienalei Internaționale de Arte Vizuale Brașov.

1000x100 casa brutarului

Cristina Simion are un doctorat în management și peste două decenii de experiență în curatoriat, jurnalism și comunicare, a urmat și absolvit cursurile de Curatoriat Internațional și Managementul Colecțiilor de Artă organizate la Node Center for Curatorial Studies Berlin, precum și Introducere în Artă și Finanțe la Sotheby’s Institute of Art New York.