Cupa Europeană de karate WKC a ajuns la Reșița datorită lui Marian Meșinschi [FOTO]

explo 1000x200

Secretarul general al Federației Române de Arte Marțiale a ținut să mulțumească public pentru implicare și să puncteze clar faptul că această competiție „a ajuns la Reșița datorită lui Marian Meșinschi”, pe care l-a și răsplătit cu un cadou simbolic.

Competiția a debutat în această dimineață la Sala Polivalentă din Reșița, karatiști din 11 țări venind să se confrunte la Reșița în cea de a zecea ediție a sa. Nicolae Iordăchescu, secretarul general al Federației Române de Arte Marțiale, a spus că este convins „că această competiție va rămâne în amintirile tuturor ca o competiție a fair-play-ului”, iar viceprimarul Adrian Dacica le-a dorit „succes tuturor sportivilor și fie ca cel mai bun să câștige!”.

„Această ediție a zecea, un eveniment care sper să fie unul reușit. Aș vrea să le mulțumesc sportivilor, antrenorilor, arbitrilor și președinților care au decis să vină în România și să facă această competiție posibilă. Nimic din tot ceea ce se va întâmpla în zilele următoare nu ar fi fost posibil fără sprijinul doamnei prof. univ. dr. Liliana Dacica”, a spus Adrian Meșinschi la conferința de presă.

La rândul său, reprezentantul Direcției de Tineret și Sport a Primăriei Reșița, Liliana Dacica, a ținut să mulțumească, în numele primarului Ioan Popa, conducerii Federației pentru decizia de a organiza această competiție la Reșița, mulțumindu-i și lui Marian Meșinschi pentru implicare.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157668387055167″]