Cum va fi vremea de sărbători și în prima săptămână din 2024?

iarna cu zapada

Meteorologii au anunțat prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. Ce vreme ne așteaptă de Crăciun, Revelion și în prima săptămână a noului an?

Temperaturi mai mari decât media de Crăciun și normale pentru finalul de an, de Revelion – asta anunță meteorologii. În prima săptămână a anului 2024 temperaturile se vor situa ușor peste media celor specifice.

publicitate online in ziar Express de Banat

11 – 18 decembrie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și centrale.

18 – 25 decembrie
Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui ușor deficit în regiunile vestice și nord-vestice.

25 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024
Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării.

1 – 8 ianuarie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/