Cum să scapi de amenzile pentru viteză? Ponturi de la Poliția Română!

Poliția Română a postat pe pagina sa oficială de Facebook câteva ponturi despre cum poți scăpa de amenzile pentru viteză excesivă.

Primul sfat dat de polițiști este achiziția unui aparat de detectare a radarului. „Bineînțeles, îți poți achiziționa un detector de radar, însă nu este util întotdeauna și costă destul de mult”, scrie IGPR pe pagina sa de facebook.

Următorul sfat privește camaraderia dintre șoferi: „de asemenea, te poți baza pe «sprijinul» celorlalți șoferi, care îți dau flash-uri atunci când urmează să întâlnești un aparat radar… dar poate nu ești atent și nu le observi sau poate ceilalți șoferi doar «glumesc»… Sau poți folosi aplicațiile de trafic, care îți arată locurile în care se află polițiștii, însă nici acestea nu sunt 100% eficiente și îți mai consumă și traficul de net. În plus, pe aceste aplicații suntem prezenți și noi și ne mai place să adăugăm «polițiști», chiar și acolo unde nu sunt. 

„Așa că, cea mai sigură, eficientă și gratis metodă este să respecți limita legală de viteză”, încheie polițiștii lista cu ponturi pentru evitarea amenzilor de viteză.