Cum să alegeți vasele de gătit Tefal, potrivite pentru nevoile dumneavoastră

oala tefal
Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Începerea căutării unui set de vase de gătit care să se potrivească stilului dumneavoastră de viață și bugetului poate fi copleșitoare și există o mulțime de informații contradictorii online; multe dintre ele copiate/lipite din recenzii sau scrise de freelanceri care nu au gătit nicio zi în viața lor. În acest ghid vom detalia ceea ce trebuie să știți pentru a decide dacă ustensilele de gătit Tefal sunt alegerea potrivită pentru dumneavoastră.

Scopul nostru este de a oferi ghiduri de primă mână, imparțiale și aprofundate pentru ustensilele de gătit pe care le evaluați chiar acum. Obiectivul de astăzi: oale Tefal.

Ce este Tefal Cookware?

Tefal Cookware a fost înființată în 1956 de Marc Grégoire, inventatorul primei tigăii antiaderente. Soția lui Marc a văzut tehnologia folosită la îndepărtarea matrițelor din fibră de sticlă și i-a cerut să folosească tehnologia pe tigăile lor de acasă. Rezultatele au schimbat pentru totdeauna lumea gătitului.

Tefal folosește în continuare această abordare avangardistă a inovației la toate produsele sale. Cel mai popular produs al lor este, de departe, linia lor accesibilă de tigăi și oale Tefal; ceramică, oțel inoxidabil, titan și, bineînțeles, antiaderentă. Ei produc, de asemenea, aparate mici.

Nu confundați Tefal cu Teflon, ceea ce este o greșeală comună. Tefal este o marcă de vase de gătit, în timp ce Teflon este marca de acoperire antiaderentă deținută de DuPont.

Care este cel mai bun set de vase de gătit Tefal?

Decizia de a decide care este cel mai bun set va depinde în întregime de dvs. și de nevoile dvs., dar veți avea opțiunea de a alege din patru linii diferite.

  • Oțel inoxidabil
  • Antiaderentă din titan anodizat dur
  • Ceramică
  • Antiaderentă Signature

Atunci când alegeți cel mai bun set de tigăi și oale Tefal pentru dumneavoastră, lucrurile la care trebuie să vă gândiți sunt bugetul, experiența, restricțiile de sănătate și tipurile de alimente pe care le gătiți frecvent. Dacă vă dați seama că folosiți o cratiță Tefal în proporție de 90% din timp, nu veți avea nevoie de un set cu multe oale pentru sosuri.

Este o bună regulă de bază să cumpărați ce este mai bun din ceea ce vă permite bugetul. Cheltuirea mai multor bani pe un set de vase de gătit mai bun va fi răsplătită pe termen lung, deoarece nu va trebui să faceți aceeași achiziție din nou în viitorul relativ apropiat.

După cum îi spune și numele, setul Tefal din oțel inoxidabil este un tip de oale si cratite Tefal construit în întregime din oțel inoxidabil, inclusiv mânerul, care este ținut împreună cu nituri. De asemenea, vine cu un strat gros de oțel inoxidabil pe partea inferioară.

Capacele sunt realizate din sticlă călită, cu mâner și gaură de aerisire. Oțelul inoxidabil are o suprafață lustruită și oglindită, ceea ce îi conferă un aspect elegant. Mânerele sunt modelate pentru confort și ușurință în utilizare, cu o gaură la capăt, oferindu-vă posibilitatea de a agăța tigaia pentru depozitare.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Capacele sunt transparente, astfel încât să puteți vedea mâncarea în timp ce se gătește. Acest lucru este excelent pentru a vă economisi timp, deoarece de fiecare dată când ridicați capacul, pierdeți căldură.

Unele dintre tigăi au interiorul Techno Release, conceput pentru a împiedica lipirea alimentelor și pentru a facilita curățarea. De asemenea, sunt lavabile în mașina de spălat vase și sunt compatibile cu orice sursă de căldură, inclusiv cu inducția.

Oțelul inoxidabil nu este pentru cei slabi de inimă. Este nevoie de timp, practică și puțină îndrumare pentru a învăța cum să gătiți cu oțel inoxidabil. Este cunoscut pentru faptul că face ca mâncarea să se lipească și poate fi frustrant dacă nu ați fost informat cu privire la ce trebuie și ce nu trebuie să faceți pentru a-l folosi. Un bucătar mai experimentat va avea mai ușor de parcurs aceste provocări.

Dacă acest lucru nu vă intimidează și căutați să vă ridicați nivelul de îndemânare, ustensilele de gătit din oțel inoxidabil sunt un oaspete binevenit în arsenalul dvs. de gătit.

Oțelul inoxidabil este rezistent și va dura mult timp. Puteți folosi orice fel de ustensile (metal, lemn, silicon etc.) în timp ce gătiți. Nu puteți face acest lucru cu tigăile antiaderente. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că sunt ușor de curățat. Folosiți doar un scrubby metalic, aruncați-l în mașina de spălat vase și ați terminat.

Designul complet metalic înseamnă că rezistă la căldură mare, așa că este excelentă pentru a fi prăjită și apoi introdusă în cuptor, atâta timp cât cuptorul nu este la peste 500 de grade. Atenție însă la mânere; acestea se vor încinge.

Cumpărați oțel inoxidabil atunci când căutați ceva mai durabil și de lungă durată. Deși acestea nu sunt cele mai grozave seturi de vase de gătit din oțel inoxidabil, sunt un punct de pornire excelent, astfel încât, atunci când veți cheltui o mulțime de bani pe un set scump, veți fi foarte experimentat în utilizarea lor.

Oțelul inoxidabil este mai sănătos decât unele alte opțiuni. Materialele antiadezive nu pot face față căldurii înalte fără să emită substanțe chimice dăunătoare. Alte materiale, cum ar fi cuprul pur și aluminiul, vor reacționa la alimentele acide, trăgând un gust metalic din tigaie și punându-l în orice fel de mâncare pe care o gătiți.

untitled design set 970x90 px