Cum arată parapetele de protecție împotriva accidentelor, montat pe DN 58

parapete pe rulouri pe dn 58
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a început de ieri să monteze pe drumul dintre Reșița și Soceni, un sistem de siguranță rutieră, conceput pentru a evita accidentele mortale.

Sistemul rutier, de tip parapete pe rulouri, este amplasat pe circa 300 de metri, pe trei sectoare între Reșița și Soceni, pe DN 58, în zone unde există pericol de accidente.

Potrivit DRDP Timișoara, vehiculele care intră în contact cu acest sistem de protecție sunt redirecționate înapoi pe calea de rulare, fiind astfel evitată părăsirea suprafeței carosabile

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„Parapetele pe rulouri este un sistem de protecție conceput pentru a evita evenimentele rutiere soldate cu leziuni mortale, datorită capacității acestora de dispersare a energiilor în lungul parapetului, cu ajutorul rolelor. Vehiculele care intră în contact cu acest sistem de protecție sunt redirecționate înapoi pe calea de rulare, fiind astfel evitată părăsirea suprafeței carosabile.
Caracteristicile tehnice au permis sistemului de protecție să obțină rezultate pozitive deosebite în crash – teste de siguranță rutieră, performanțele superioare fiind datorate elementelor avansate de design și siguranță”, spun reprezentanții DRDP Timișoara.

FOTO: DRDP Timișoara

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/