Cultura de la Băuțar: plante de canabis de 4 metri, peste o tonă de masă verde

plantatie canabis bautar diicot timisoara
timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

La perchezițiile de miercuri seara, din Băuțar, Caraș-Severin, polițiștii și DIICOT Timișoara au găsit plante de canabis de 4 metri și peste o tonă de masa verde.

Au fost ridicate 120 de plante de canabis, în diferite stadii de dezvoltare, având înălțimi de aproximativ 4 metri, la tulpină, totalizând 1.640 de kilograme de masă verde.

„De asemenea, în încăperile locuinței, au fost descoperite și ridicate aproximativ 90 de cutii și pungi din material plastic transparent, în care erau ambalate 121,3 kilograme masă verde uscată (muguri de canabis). S-a reținut faptul că, în aprilie 2023, un bărbat ar fi inițiat și întreținut, în proximitatea râului ce străbate comuna Băuțar, o cultură de canabis indoor, destinată comercializării”, a transmis IPJ Timiș.

Procurorul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Timișoara a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

promovare banner maxagro

Urmează să ajungă și în fața magistraților cu propunere de arestare pentru 30 de zile. Bărbatul creștea plantele de canabis în trei sere de mari dimensiuni.

plantatie canabis bautar

publicitate tmc 640