Cuib de Vise continuă reabilitarea Secției de Pediatrie de la Spitalul Municipal din Caransebeș

sectie pediatrie caransebeș
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100
Mai sunt doar câțiva pași până când un vis va fi împlinit: reabilitarea Secției de Pediatrie de la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Donează și tu și susține cauza celor de la Cuib de Vise!

Asociația Cuib de Vise continuă proiectul de reabilitare a Secției de Pediatrie din Caransebeș, iar numărul celor care donează pentru cauză crește de la zi la zi, dar încă mai este nevoie de un efort susținut din partea tuturor celor cu inimă mare, care doresc ca nevoile copiilor din comunitate să fie în prim plan.

cuib de vise voluntar roz

Echipa de voluntari ai asociației lucrează în fiecare zi, pentru ca visul să fie împlinit, pentru ca cei mici, atunci când au o problemă de sănătate, să fie tratați în cele mai bune condiții. Este un proiect care nu ar fi prins aripi dacă Asociația Cuib de Vise nu ar fi făcut ca acest lucru să fie posibil, evident din inițiativă proprie, dar și cu ajutorul semenilor, nu puțini la număr până acum. Și totuși, încă mai este nevoie de ajutor și de implicare:

 

Lucrăm în fiecare zi pentru ca nevoile copiilor din comunitatea noastră să fie în prim-plan: infrastructură moderă, condiții decente de spitalizare și un mediu primitor, în care cei mici să reușească să ducă mai ușor lupta cu boala. Suntem siguri că vom reuși să finalizăm proiectul, însă avem nevoie de ajutor!”, transmit pe pagina de Facebook, reprezentanții asociației.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

cuib de vise pediatrie caransebeș

 Pentru ca visul Cuibului de Vise să ajungă la linia de final, o listă întreagă de materiale și produse așteaptă să fie bifată pentru ca lucrările să poată continua. Prin urmare, este nevoie de următoarele:
-Tarkett medical 425 mp
-Panou termopan cu deschidere dublă x 3 buc
-Geamuri de 130 cm x 7 buc
-2 geamuri mici
-Uși de 80 cm x 4
-Chiuvete x 15 buc
-Vas wc x2 buc
-Chiuvetă bucătărie cu cuvă mare x 2 buc
-Calorifer 200 x 10 buc
-Calorifer de 100 x4 buc
-Calorifer baie x 2 buc
-Calorifer calorifer 50 cm x 3 buc
-Cabină de duș sau panou cu sifon pardoseală
-Tavan 103 ml x 60 cm lățime
-Vopsea lavabila antibacteriană certificată

 

„Să particip la renovarea Secției de Pediatrie de la Spitalul Municipal din Caransebeș este o muncă care îmi dă o mare satisfacție. Să știu că pot contribui făcând un bine unor suflete inocente, mă încântă foarte tare. Este o muncă grea și mă bucur mult că s-au alăturat deja atât de mulți oameni buni, voluntari din comunitate Când pui suflet în ceea ce faci, oricât de greu ți-ar fi, vei reuși. Oboseala nu se mai simte, cum nici beșicile de la degete sau unghiile rupte. E bine atunci când, în ciuda a toate, ne rămâne zâmbetul și împlinirea de la sfârșitul fiecărei zile. Pentru ei, pentru copii, se merita totul!”, declară Adina Pasere, fondatorul ONG-ului.

cuib de vise fondator adina

Lucrările de igienizare și reabilitare au început în 1 iunie 2023 și până acum decurg bine, alături de asociație fiind mai mulți voluntari și donatori. Costul total estimat pentru renovarea întregii secții este de 409.673,14 ron, iar costul unui salon este estimat la 20.454,70 ron. Toți cei care vor să se alăture proiectului și vor să ajute pot suna la numerele de telefon: 0726 914 530 & 0760 495 004 sau trimite bani în conturile de donații:
RO93CECEB00030RON2012811
RO60CECEB000C1EUR2012816
RO56CECEB000B8USD2012821
Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/