Cu voce tare! Atelier Bibliocicleta cu ocazia Zilei Internaționale a Cititului Împreună

bibliocicleta lugoj
1000x100 (2) mbmr 1000x100

Ziua Internațională a Cititului Împreună, celebrată anul acesta la data de 1 februarie, este ziua în care se sărbătorește puterea de a citi cu voce tare, împreună. Cu acest prilej, copiii și adulții sunt încurajați să ia o carte, să găsească audiență și să citească cu voce tare. Evenimentul are loc în peste 170 de țări. Și Lugojul sărbătorește această zi deosebit de importantă, în special pentru tânăra generație.

Miercuri, 1 februarie, de la ora 18.00, are loc un nou atelier pentru copii, sub egida Bibliocicleta Lugoj. Evenimentul va fi găzduit de Moncafe Lugoj, este gratuit și promite o oră de citit, jocuri și activități amuzante. Micuții vor asculta fragmente din cartea „Ziua în care a nins”, de Ezra Jack Keats, volum care surprinde cu magia și emoția primei ninsori. Personaj principal este micuțul Peter, care se bucură cu inocență și candoare copilărească de toate darurile iernii.

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta de până la 10 ani, iar pentru înscriere părinții pot completa formularul disponibil la adresa shorturl.at/eOWX6 sau pe pagina de Facebook a  evenimentului: Atelier Bibliocicleta cu ocazia Zilei Internaționale a Cititului Împreună. Sunt disponibile 25 de locuri.

Muzeul TM

Bibliocicleta este unul din proiectele câștigătoare prin Fondul Ro Bike Valley. Ideea aparține grupului de inițiativă format din Laura Secoșan, profesor consilier la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, Simona Banda, profesor învățământ primar Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, Alina Polk, profesor învățământ primar Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” și Daniela Țicu, profesor educator la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” și îmbină dragostea pentru lectură cu beneficiile mersului pe bicicletă.

banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/