„Cu mine nu merge! M-am judecat cu miliardarul Țiriac, l-am câștigat, la fel și pe primarul din Timișoara!”

paul purea

Amenințat cu instanțele judecătorești, doctorul Paul Purea avertizează: „Să nu începem noi procese că se va ajunge rău de tot!”

Adina Miloș, directorul Financiar Contabil al Spitalului Județean de Urgență din Reșița, o urmează în sala de judecată pe Alina Stancovici, fostul manager al celei mai mari unități medicale din Caraș-Severin, în proces cu Consiliul Județean Caraș-Severin după ce, prin hotărârea președintelui Romeo Dunca, și-au pierdut funcțiile. Hotărâre care vine în urma propunerii făcute de către Consiliul de Administrație al Spitalului, prezidat de Paul Purea. Chiar în momentul în care a aflat votul membrilor CA, Adina Miloș a răbufnit: „Eu voi merge în instanță pentru că nu accept să mă facă pe mine cineva incompetentă! Orice accept, dar nu incompetența! Instanța va hotărî!”

gif card de energie dacus 1000x100

Tonul directorului financiar contabil propus spre a fi schimbat, așa cum și-a dorit managerul interimar Cosmin Librimir pentru toți membrii Comitetului Director, l-a iritat pe doctorul Purea, acesta fiind sătul de sălile de judecată. „Să se mai termine în Caraș-Severin cu instanțele, că se poate ajunge în instanță și pentru că în decurs de atâția ani s-au făcut datorii! Există foarte multe chestii de instanță! Mereu aud de instanță. De ce nu ați făcut până acum demersuri la minister că spitalul are arierate, de ce? Cu mine nu merge! Să nu începem noi procese că se va ajunge rău de tot! Nu mai vreau să aud în viața mea de justiție. M-am judecat pentru casa mea 18 ani! Și în final am câștigat. M-am judecat cu miliardarul, cu Țiriac! L-am câștigat pe Țiriac! Și pe primarul din Timișoara, și pe secretar. De 104 ori am fost la judecătorie și de 5 ori la Curtea Supremă. Până la urmă am câștigat.”, a replicat președintele CA pe un ton cel puțin la fel de amenințător.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/