Cu Easter EGGstravaganza totul este la superlativ în Iulius Town!

iulius town timisoara eggstravaganza 1080x1080
1000x100 resita 02

Lasă primăvara să te inspire! Iulius Town este cuprins de parfumul florilor de sezon, de atmosfera vibrantă a sărbătorilor pascale, dar și de entuziasmul „iepurașilor” de Paște, care pregătesc din timp cadouri pentru cei dragi. S-a dat startul campaniei Easter EGGstravaganza, iar tu poți câștiga premii incredibile la cumpărături în fiecare zi, până pe 14 aprilie.

Timpul petrecut alături de familie, atmosfera de la masa de Paște, bucuria de a oferi zâmbete și momente pline de bucurie, despre asta este Easter EGGstravaganza. Sărbătorile acestea cu Iulius Town totul este la superlativ! Și pentru că tu ai grijă la fiecare detaliu și ești unul dintre cei mai harnici „iepurași”, Iulius Town are grijă ca darul pentru tine să fie cu totul special.

Dacă până pe 14 aprilie, la o sesiune de shopping, bonurile tale au cumulat suma de 500 de lei, primești pe loc un cadou extravagant. Pentru mai multe informații, poți consulta regulamentul campaniei, postat pe site-ul Iulius Town.

Ce trebuie să faci ca să intri în posesia premiilor? Mergi cu bonurile la Centrul de Premiere, aflat în zona Centrului Informațional.

publicitate tmc 640

Premiile zilnice sunt destinate întregii familii, astfel poți câștiga unul dintre voucherele disponibile la magazinele Next, Hervis, Colin’s și Bianco Nero, dar și răcoritoare. În total sunt peste 2.500 de premii.

iulius town timisoara eggstravaganza 1920x1080

publicitate Timisoara banner maxagro