Cu Crina e altceva! Nu capitulăm!

Metalul Reșița a terminat pe ultimul loc prima parte a sezonului în Liga a II-a de fotbal, dar în Valea Domanului se speră încă la o altă atitudine a administrației publice locale, care să însemne evitarea retrogradării!

Carol Gurgu, cel care a avut curajul să ia loc pe banca tehnică a rosso-nerilor în cea mai grea perioadă din scurta istorie a clubului, refuză să creadă că Metalul nu mai are nicio șansă, așa cum spun cele mai multe pronosticuri în momentul de față. Antrenorul se bazează pe strategia pusă la punct împreună cu Cătălin Rufă, acționarul majoritar al clubului, dar și pe sprijinul municipalității, care de vreun an nu a mai fost același de la început.

„La Caransebeș am avut ultimul joc din acest an. Sper ca reorganizarea să fie făcută cu cap, nu în grabă, jucătorii să fie mai responsabili, să pună suflet în joc, să nu se gândească numai la bani, pentru că nu numai fotbalul din Reșița, ci și din Caransebeș are un trecut și acum suntem ambele echipe la retrogradare. Vom duce campionatul la bun sfârșit indiferent ce va fi. Domnul Crina ne-a susținut și înainte, nu vreau să comentez ce a fost cu domnul Stepanescu, dar domnul Crina vede clar lucrurile și își va da seama că Reșița trebuie să existe în Liga a II-a. Sper ca din ianuarie să avem bugetul necesar pentru a crea o nouă echipă, cu jucători care pun suflet și nu se gândesc numai la bani. Orice se poate întâmpla, e posibil să rămână două serii și nu capitulăm!”, a declarat Gurgu.