Există viață după politică! Vezi cu ce se mai ocupă foste oficialități ale politicii şi administrației cărăşene

Mulţi foşti oficiali de rang înalt la conducerea judeţului trăiesc retraşi acum din viaţa politică. Motivele sunt variate şi curg de la decăderea din graţiile alegătorilor sau a colegilor de partid la condamnări cu executare a unor pedepse cu închisoarea ori pur şi simplu la vârsta care îi poartă spre un trai mai liniştit, chiar dacă nu acasă. Alţii, mai tineri, au dat viaţa politică şi administrativă pe cea de afaceri.

Expressdebanat.ro a aflat pentru cititorii săi ce mai fac oamenii care ani de zile au fost responsabili de bunul mers al treburilor în judeţ, atât administrativ, cât şi politic. Ilie Mustăcilă, Gheorghe Cahniţă, Ion Vela, Gheorghe Pavel Bălan, Mona Muscă, Marius Iriza, Ovidiu Rădoi, dar şi Dorinel Hotnogu şi Claudiu Pasăre îşi vor dezvălui preocupările curente. Nu i-am uitat nici pe foştii primari ai Reşiţei Ion Văduva, Mircea Popa şi Liviu Spătaru, acesta din urmă şi fost deputat de Caraş-Severin. Şi alte figuri cunoscute cărăşenilor, care au intrat de ani de zile într-un con de umbră, vor reveni în atenţia publicului.

I-aţi uitat? Greii judeţului revin în forţă. Din 18 august, în fiecare luni, miercuri şi vineri, doar pe www.expressdebanat.ro!  

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/