Oferte de Revelion pe Muntele Semenic

Nici bine nu au plecat clienții care au ocupat pensiunile de Crăciun, că operatorii de turism au lansat oferte tentante pentru pasionații sporturilor de iarnă atât la cazare, cât și la meniu pentru noaptea de Revelion. La Reșița, o noapte de petrecere costă peste 200 de lei de persoană.

Pe munte, prețurile sunt mai mari, însă pentru un sejur întreg și distracție garantată, cu tot cu zăpadă. De exemplu, anul acesta Hotelul Claris de la Crivaia te întâmpină cu o super ofertă. „Petrecerea sejurului de revelion începe cu o noapte mai devreme pe care o primeşti bonus, apoi continuă cu sejurul de 3 nopţi de pachet complet”, a spus Mihaela Stoica, administratorul hotelului. Seara modei cu cea mai “creativă” costumație va fi premiată, o autentică seară “țigănească”, noaptea de revelion cu soliști vocali și o ultimă seară într-o atmosfera de Carnaval. Toate vin cu multe, multe surpize. Pachetul costă 760 de lei de persoană. Și Vila Melisa de pe Muntele Semenic vine cu o ofertă tentantă. Free barul le pune clienților băutură la discreție. Meniul tradițional este asigurat pentru trei zile la rând, iar prețurile variază între 550 și 590 de lei de persoană, în funcție de tipul camerei: cu două sau cu trei paturi.

Cum se circulă spre Semenic
Drumul spre versant este curățat, astfel că reșițenii care vor să urce în aceste zile, nu trebuie să aibă prea mari bătăi de cap. Singurul lucru de care șoferii trebuie să țină cont este dotarea mașinii pentru iarnă: cauciucuri de sezon și lanțuri. Meteorologii anunță și pentru zilele următoare vreme cu ninsoare, astfel că lucrurile încep să se îmbunătățească pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Ce pârtii sunt deschise
În momentul de față, pe Muntele Semenic sunt deschise două pârtii: Goznuța și Crucea de Brazi. De asemenea, în localitatea Văliug, pârtia acoperită de zăpadă artificială le stă la dispoziție celor care iubesc mișcarea după o masă încărcată, de sărbători. Stratul de zăpadă de pe munte depășește cu puțin 30 de centimetri, astfel că lucrurile se îmbunătățesc la altitudine.