Cu bicicletele, pe telescaun! Sâmbătă și duminică, GRATUIT pentru toată lumea!

Muntele Mic așteaptă turiștii în acest sfârșit de săptămână, pentru a demonstra că și pe timp de vară muntele oferă peisaje de vis: organizatorii propun doritorilor drumeții pe traseele montane. Cei care aleg Muntele Mic au gratuit deplasarea cu telescaunul ISAI.

„În acest weekend vă invităm pe Muntele Mic, la Telescaunul ISAI. Pentru cei dornici de adrenalină, avem trasee de MTB Downhill amenajate. Pasionații de trasee montane pe bicicletă, în căutare de peisaje frumoase sau de aer de munte sunt bineveniți să urce cu telescaunul până pe vârful Muntele Mic. Urcările cu telescaunul ISAI vor fi gratuite tot weekendul și nelimitate”, precizează organizatorii pe pagina de Facebook.

Proprietarii telescaunului ISAI au finalizat amenajarea traseelor pentru biciclete. Sunt variante pe toate gusturile, de la începători, până la avansați. Doritorii vor urca pe biciclete până pe platou, de acolo vor lua telescaunul până pe vârful muntelui, pentru a putea coborî pe traseele dorite.

expresb 1000x100

Downhill Muntele Mic

Traseele pentru biciclete sunt aproape finalizate.Vor fi variante pe toate gusturile, de la avansati pana la incepatori. Urmariti pagina pentru a nu pierde inceputul sezonului.

Gepostet von Isai Muntele Mic am Dienstag, 15. Mai 2018