Cu bicicleta prin oraș! Lugojenii, invitați la o plimbare pe două roți

bicicleta lugoj alb negru
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Clubul de Turism Concordia Lugoj organizează la sfârșit de săptămână cel de-al treilea eveniment din seria dedicată bicicliștilor lugojeni din cadrul proiectului VeloLugoj.

Acțiunea are loc duminică, 19 iunie, de la ora 17.30, punctul de întâlnire fiind platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Lugoj.

„Povestim despre viața biciclistului lugojean, după care, la ora 18.00, vom pleca la plimbare pe traseul: Casa de Cultură a Sindicatelor – strada N. Bălcescu – Podul de fier – Piaţa I.C.Drăgan – Strada Andrei Şaguna – Primăria Lugoj – str.20 Dec. 1989 – Unic – str. Timişoarei – OMV – splaiul 1 Decembrie 1918 – Podul de beton – splaiul Coriolan Brediceanu – strada Padeșului – Parcul George Enescu. Finalul este la traseul de Pumptrack realizat de către Concordia, finanțat anul trecut de Decathlon. Recomandăm să scoateți bicicleta de oraș la paradă, curată și arătoasă. Cicliștii mici și mari recomandăm să poarte casca de protecție și vesta reflectorizantă conform legislației”, transmit organizatorii.

untitled design set 970x90 px

Primii 50 de participanți vor primi un mic cadou din partea organizatorilor și, în plus, se va premia cea mai șic bicicletă de oraș. Obiectivul proiectului este de a dezvolta și consolida comunitatea locală de bicicliști, a promova un stil de viață sănătos atât prin evenimentele în sine cât și prin realizarea unui material video ce va fi lansat pe site-ul velolugoj.ro. Platforma va putea fi dezvoltată ulterior în scop educativ, de promovare a sportului și sportivilor, a vechilor și viitoarelor proiecte cicliste lugojene și nu numai.

Proiectul este finanțat prin fondul RoBikeValley cu sprijinul Fundaţia Comunitară Timişoara și susținut de Decathlon România. RoBikeValley este o comunitatea unde se desfășoară numeroase proiecte de interes pentru ciclism. Fă și tu parte din Comunitatea RoBikeValley

untitled design set 970x90 px