CSU Reșița mai face o victimă în Divizia A. „Rămânem cu picioarele pe pământ!”

Handbalistele de la Universitatea Reșița au obținut joi a doua victorie consecutivă în actuala ediție de campionat. După 39-26 la Sfântu Gheorghe, elevele antrenorului Cristian Busuioc au zdrobit în Polivalenta reșițeană pe CSU de Vest Timișoara, cu scorul de 32-19.

A fost un meci la discreția echipei reșițene, care nu a întâmpinat probleme în fața colegei din Banat. Handbalistele de la CSU Reșița s-au distrat cu adversarele lor, au înscris goluri spectaculoase, din acțiune sau chiar și din 7 metri. Chiar și Delia Roman și-a trecut numele pe lista marcatoarelor, cu un gol din poartă în poartă. Meciul dintre cele două formații studențești bănățene a adus și primele cartonașe albastre acordate la Reșița. Un schimb de „amabilități” pe semicercul reșițean, între Adriana Voina și Sandra Țepurică, i-a determinat pe arbitrii gorjeni Eremia și Drăgănescu să le arate celor două handbaliste cartonașul roșu, apoi pe cel albastru. Victoria echipei reșițene însă nu poate fi contestată, a fost obținută cu mare ușurință în fața unui adversar debusolat.

„Ne bucurăm că am reușit să debutăm cu victorie pe teren propriu și în această ediție de campionat. Cred că am obținut o victorie meritată, felicit fetele pentru modul în care s-au dăruit pe teren. În schimb, trebuie să recunosc că sunt puțin dezamăgit și de faptul că n-am reușit să ne controlăm și să ne stăpânim nervii la un moment dat, am avut parte și de eliminări definitive. Nu ne prind bine pe economia unui joc, în schimb e important că am reușit până la final să ne concentrăm și să obținem o victorie meritată astăzi în fața Timișoarei. Rămânem cu picioarele pe pământ, deocamdată e începutul campionatului, mai avem foarte multe meciuri de disputat și după cum se știe, nu ne numărăm printre echipele care au impresionat prin transferuri senzaționale în această ediție de campionat. În schimb, asta nu ne descurajează, dorim să facem jocuri bune în fiecare etapă și, de ce nu, să reușim să ne depășim performanțele pe care le-am obținut până acum”, a spus prof. Cristian Busuioc.

CSU Reșița: Delia Roman (1 gol), Alexandra Popescu, Andra Ioța – Alexandra Dinu (8 goluri), Alina Cristea (5), Claudia Baldovin (5), Adriana Voina (3), Cătălina Dumitrescu (3), Diana Boriceanu (2), Gianina Iung (2), Alexandra Bucur (1), Andrada Stamin (1), Denisa Ion (1), Beatrice Kovari. Antrenor: prof. Cristian Busuioc.

banner 970 x 250