CSM Reşiţa a început returul cu stângul

Echipa pregătită de Leo Doană a pierdut în această după-amiază, la limită, pe propriul teren, partida din prima etapă a returului Ligii a III-a de fotbal, după o gafă a portarului Giurcanu.

Cu şase nume noi în garnitura de start faţă de prima jumătate a campionatului, CSM Reşiţa a făcut un joc mai degrabă modest în faţa ocupantei locului trei în seria a V-a. Pop, Uţiu, Costescu, Oncică, Beloescu şi Biţiş au primit încrederea antrenorului Doană încă de la primul joc oficial al anului, dar niciunul dintre ei nu a impresionat, chiar dacă ultimul a jucat şi în eşaloanele superioare şi de la el erau aşteptările cele mai mari. Rosso-nerii nu au reuşit să ameninţe decât o singură dată cu adevărat poarta oaspeţilor, dar ocazii prea multe nu au avut nici după pauză. În schimb, fotbaliştii din Simeria ar fi putut deschide scorul încă din minutul 30, când portarul Giurcanu a ieşit hazardat la mare distanţă de poartă, dar Suciu a ratat lobul.
Singurul gol al meciului din Valea Domanului a picat în minutul 60, tot după o gafă monumentală a lui Giurcanu, care şi-a asigurat prin prestaţia de astăzi locul pe banca de rezerve pentru etapele următoare. Acesta şi-a dat cu stângu-n dreptul şi, neavând încotro, a făcut penalty. N-a avut nici şansă, pentru că, deşi a parat execuţia de la punctul cu var a lui Făgărăşanu, a scos până la urmă mingea din plasă la reluarea din apropiere a lui Lintaru. CSM Reşiţa n-a avut puterea să reacţioneze şi CFR Simeria a plecat cu toate cele trei puncte din Valea Domanului.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157629597657563″]