Cristian Rudolf, la Curtea de Apel Timișoara!

cristian rudolf

Lectorul prins în flagrant în timp ce primea de la studenți o plasă cu bani a fost astăzi audiat la Curtea de Apel Timișoara, unde a solicitat să fie eliberat din arest.

Cristian Rudolf a cerut să fie judecat în stare de libertate sau în cel mai rău caz să se dispună o măsură mai blândă în ceea ce îl privește: control judiciar sau arest la domiciliu. Lectorul de la UBB Reșița a contestat decizia Tribunalului Timiș prin care a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Contestația lui Rudolf a fost judecată astăzi, iar Curtea de Apel Timișoara a stabilit că Tribunalul Timiș a luat decizia corectă, așa că lectorul Centrului UBB Reșița va rămâne după gratii.

gif card de energie dacus 1000x100

„Respinge ca nefondată contestația formulată de către inculpatul Rudolf Cristian, împotriva încheierii penale nr. 21/21.02.2023 pronunțate de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș. (…) obligă inculpatul să plătească 300 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului. Definitivă.”, se arată în soluția Curții de Apel Timișoara.

CITEȘTE ȘI: 600 euro, nota de trecere, 1.200 euro pentru un zece, 50.000 lei un doctorat!

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/