Cristian Lela cheamă suporterii la sală: „Vă așteptăm la meci să-l câștigăm împreună!”

Fanii au avut mereu un rol important în viața unei echipe. Știe acest lucru și handbalistul Cristian Lela și, prin urmare, le-a mulțumit suporterilor reșițeni într-un mod inedit, înaintea meciului de vineri, de la ora 18:00, cu CSM Ploiești.

Impresionat de atașamentul fanilor, care au afișat la Timișoara un banner cu un mesaj sugestiv – „ȘI EU SUNT LELA!” – ca o încurajare pentru handbalistul ce trecuse prin diferite stări după o ratare în meciul cu Steaua, componentul prim-divizionarei HC Adrian Petrea a acceptat provocarea Express de Banat de a fi protagonistul unui trailer de promovare a partidei de vineri seara cu CSM Ploiești.

Cu acest prilej, Cristian Lela a dorit să le mulțumească fanilor pentru susținere, spunând că îi așteaptă în număr mare la Sala Polivalentă, pentru a câștiga trei puncte și a se bucura împreună de calificarea în play-off-ul Ligii Naționale. Cristian Lela și ceilalți elevi ai antrenorului Adrian Petrea au nevoie de susținerea suporterilor. Reșița poate demonstra că merită să aibă o echipă de handbal de prima ligă.

„Mulțumesc susținătorilor pentru exclamația din meciul cu Timișoara. Mă bucur că ați înțeles sportul ca un spectacol. Vă așteptăm vineri la meci să-l câștigăm împreună și să ne bucurăm de calificarea în play-off. Sunt Cristian Lela și împreună o să-l câștigăm! Hai HC Adrian Petrea!

Vezi aici clipul de promovare a meciului HC Adrian Petrea – CSM Ploiești

YouTube video

Partida HC Adrian Petrea – CSM Ploiești va avea loc vineri, 18 martie, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Reșița, fiind arbitrată de bucureștenii M. Pârvu și A. Stamatoiu.