Crina schimbă direcția bacului de la Moldova Nouă!

bazias4 bac moldova noua
casinoherculane by sungarden

Profitul bacului de trecere a Dunării de la Moldova Nouă nu trebuie să se regăsească în conturile SC Caraș Serv, ci să se vadă în ritmul dezvoltării orașului și întregii Clisuri!

Social-democratul Ioan Crina și-a asumat redresarea bacului de trecere a Dunării de la Moldova Nouă, deși apele sunt învolburate tare de tot. Consilierii județeni PSD și aliații lor au urcat la timona lui Baziaș 4 și încearcă să-l îndrepte în direcția bună. Iar asta nu înseamnă neapărat obținerea unui profit direct, așa cum greșit s-a urmărit până acum.

„Clisura este foarte importantă și bacul ar trebui să facă parte dintr-o strategie a noastră. Căutăm alte pârghii, vom putea diagnostica în mod corect abia după ce începem activitatea. Eu spun în continuare că trebuie făcut un ADI (n.r. – asociație de dezvoltare intercomunitară) cu Consiliul Județean și Primăria Moldova Nouă și, dacă e necesar, să subvenționăm prin cotizație diferența dintre încasări și plăți, care eu zic că nu va fi mare.”, a explicat Crina.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

E mai puțin important cât profit sau ce pierderi financiare poate genera Baziaș 4, adevăratul câștig trebuie urmărit în fluxul de turiști, în eventualele transporturi economice, în dezvoltarea zonei de pe urma acestui pod mobil peste Dunăre. „Ăsta e rolul administrației publice pe care nu-l înțeleg unii, nu se judecă la fel ca într-o firmă privată, administrația publică are rolul de a crea infrastructura, drumuri, bac, apă, canal, electricitate, ca localitatea respectivă să fie atractivă, să se dezvolte pensiuni și alte pe lângă. Eu nu sunt deranjat dacă bacul are pierderi de 100.000 de euro pe an atât timp cât există câștiguri în Moldova Nouă. În Consiliul Județean, domnul Dunca are o gândire simplistă. În administrația publică se judecă în ansamblu.”, a mai comentat consilierul județean PSD.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/