Crina, în dizgrație totală!

Președintele PSD Reșița, Ioan Crina, pare să fi intrat definitiv în dizgrația șefului județean al social-democraților, Ion Mocioalcă. De vină ar fi o țeapă pe care consilierul județean i-ar fi dat-o deputatului. Indirect, printr-un constructor din Caransebeș!

Surse demne de încredere, adânc infiltrate în sediul PSD de pe „George Enescu”, au dezvăluit pentru expressdebanat.ro faptul că Ioan Crina a devenit un fel de persona non-grata în ochii lui Mocioalcă. Mai întâi, deoarece a reușit contraperformanța de a pierde alegerile pentru Primăria Reșița, deși pornise lupta cu Nelu Popa din postura de viceprimar cu atribuții de primar. Deci, din postura de mare favorit. Crina s-ar fi supărat și el după ce nu s-a ales decât cu un loc de consilier județean. Sărit din schemă la alegerile parlamentare, ar fi fost tăiat și de pe lista cu potențiali directori ai Aquacaraș. Mocioalcă l-ar fi taxat astfel pentru o țeapă pe care Crina i-ar fi dat-o unui om de afaceri din Caransebeș la o „combinație” cu ceva reparații de drumuri. Și aici s-ar cam fi umplut paharul, spun aceleași surse.

Coincidență sau nu, prin redacțiile locale au început să ajungă informații tot mai interesante despre activitatea firmei de construcții a consilierului județean. Chiar dacă aici nu e încă foarte clar cine a făcut să „transpire” astfel de lucruri, e aproape cert că Mocioalcă și-a luat mâna de pe Crina.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/