Crina îi învață pe reșițeni cum să arunce gunoiul!

Primăria Municipiului Reşiţa dorește să îi conștientizeze pe locuitori cu privire la faptul că mediul în care trăim este extrem de important pentru toată lumea. Prin urmare, administrația locală vine cu o serie de precizări, pe care vrea ca oamenii să le respecte.

Mai exact, sfatul liderilor locali este ca pentru depozitarea deşeurilor din plastic, hârtie şi carton să se utilizeze containerele tip clopot. Deşeurile voluminoase (mobilier) se vor depozita pe platformă doar în ziua de joi a fiecărei săptămâni pentru a fi ridicate vineri dimineaţa. În ceea ce privește deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE), acestea se vor colecta de la domiciliu sau de la puncte fixe în cadrul campaniilor de colectare organizate în prima sâmbătă din lună. Mizeria rezultată din curăţirea grădinilor şi zonelor verzi va fi depozitată pe platformele de precolectare, nu pe străzi sau pe trotuare şi nici în containere!

De asemenea, potrivit comunicatului de presă transmis de Primăria Reșița, se interzice în totalitate depozitarea pe platforme a deşeurilor generate de activităţi de reamenajare şi reabilitare interioară a locuinţelor. Indicațiile prețioase ale administrației locale sunt că aceste deşeuri nu intră în categoria celor menajere, deci nu fac obiectul contractului încheiat cu operatorul de salubritate.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ridicarea acestora se va face de operator, respectiv de Brantner  SRL, în urma unei comenzi şi a achitării contravalorii acestei operaţiuni.

Agenţii economici care desfăşoară activităţi generatoare de deşeuri de ambalaje au obligaţia de a încheia un contract cu un operator/reciclator pentru gestionarea lor corespunzătoare.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/