„Crăciun de vară” pentru zeci de copii dintr-un centru de plasament din Timiș

craciun de vara
stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Peste 60 de copii de la un centru de plasament din Timiș au participat la un eveniment caritabil intitulat „Crăciun de vară 2”, în cadrul căruia au luat parte la tot felul de activități.

Un eveniment cu totul special a avut loc în weekend, la care au participat peste 60 de copii de la Centrul de Plasament Găvojdia, din județul Timiș. Acțiunea s-a intitulat „Crăciun de Vară 2”, fiind organizată de trei cluburi moto, alături de ISU Timiș, IPJ Timiș și Penitenciarul Timișoara.

Într-o zi special aleasă pentru ei, peste 60 de copii au luat parte la informații esențiale despre educația stomatologică, acordarea primului ajutor medical și siguranța în trafic. Specialiștii din cadrul instituțiilor publice participante au desfășurat activități distractive și interactive, abordând subiecte importante și de actualitate, precum regulile sociale, comunicarea și orientarea în carieră”, a transmis ISU Timiș.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost donați bani, cu care vor fi cumpărate haine, accesorii, articole sportive și produse de igienă personală pentru copii.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/