Cozi imense la pachetele cu alimente de la UE, la Timișoara. Stocul a fost epuizat

cozi alimente
Cuib de vise 1000x100

Cele 1.356 de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană disponibile pentru persoanele nevoiașe din Timișoara s-au epuizat. Joi, în prima zi în care pachetele s-au distribuit, s-au format cozi uriașe.

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Timișoara anunță că toate cele 1.356 de pachete cu alimente disponibile de la Uniunea Europeană au fost distribuite. Mai mult, joi, în prima zi în care campania a fost reluată, sute de oameni s-au pus la rând, astfel că au format cozi uriașe, pentru a fi siguri că vor primi alimente.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Timișoara că astăzi s-a finalizat acțiunea de distribuire a produselor alimentare prin programul POAD. Astfel, au fost distribuite un număr total de 1.356 de pachete”, au transmis reprezentanții instituției.

publicitate si promovare in ziar

Potrivit Direcției de Asistență Socială, în prima zi au fost distribuite 19 tone de alimente unui număr de 764 de beneficiari, iar vineri dimineața au fost oferite și ultimele 60 de pachete disponibile.

Pachetul cu produse alimentare conține faină albă de grâu, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conservă carne de vită, conservă carne de porc, conservă pateu de ficat de porc, compot de fructe, gem de fructe și gem de fructe dietetic.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01