Covor asfaltic de 300.000 de lei pentru una dintre străzile oraşului Anina

Strada Drum Nou din Anina urmează să fie supusă unui proces de modernizare, totul cu scopul de a le crea condiții decente de trafic șoferilor. Chiar dacă tronsonul de aproximativ 1 km se desfășoară pe șoseaua drumurilor județene Anina-Marila, costurile pentru reabilitare vor fi suportate din bugetul local, porțiunea de 900 de metri aflându-se în intravilanul orașului. Decizia a fost luată în cadrul cele mai recente ședințe ordinare a Consiliului Local.

„Strada Drum Nou este o stradă pe care se desfășoară șoseaua drumurilor județene Anina-Marila. O parte din ea trece prin intravilanul localității. Cum șoseaua este a Direcției Drumurilor Județene Caraș-Severin, reprezentanții instituției erau cei care trebuiau să se ocupe de materializarea acestui proiect. Dar întrucât Consiliul Județean nu are fonduri, această intervenție nefiind prevăzută, atunci noi am alocat niște bani pentru a putea scăpa de gropi.”, a explicat edilul-şef, Gheorghe Românu.

În vederea ducerii la bun sfârşit a proiectul „Îmbrăcăminte asfaltică pe strada Drum Nou”, au fost alocați 300.000 de lei. Potrivit primarului, peste cei 900 de metri va fi turnat un strat subțire de bitum. Lucrările de execuție nu contravin legislației în vigoare, administrațiile publice locale putându-se îngriji de astfel de tronsoane care aparțin Direcţiilor de Drumuri Județene dacă ele se află în intravilanul UAT-urilor.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Sursa foto principal: atacul.ro.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/