Cote de top doar la Mozzart Bet

Așa cum te-ai obișnuit, Mozzart Bet îți oferă cele mai mari cote pentru meciurile zilei. Oferta cuprinde meciuri de top, printre cele mai jucate în ziua respectivă și se pot paria pe www.mozzartbet.ro

Liderul din Eredivisie, Ajax Amsterdam, joacă pe terenul celor de la Twente, echipa aflată pe locul 6. Oaspeții sunt favoriți cerți pentru acest meci, având cea mai mare cotă la Mozzart Bet. În ultimele 5 întâlniri directe disputate pe stadionul celor de la Twente, cele două echipe au terminat de trei ori la egalitate.

Ajax nu se poate baza în acest meci pe Lassina Traore, al doilea marcator de la echipa cu 7 goluri, dar îl au pe Dusan Tadic în formă, acesta marcând de 3 ori în ultimele 4 meciuri jucate. Aflată într-o formă bună, Fenerbahce dă piept în Cupa Turciei cu Kasimpasa, echipa pe care a învins-o în urmă cu 10 zile, în meciul din Super Lig cu 3-0 chiar pe terenul acesteia. Meciul se dispută pe teren neutru, mai exact pe Bahcesehir Okullari Stadium. Fenerbahce este favorita certă și are cea mai bună cotă garantată la Mozzart Bet, mai precis 1.52.

1000x100 casa brutarului

Pentru pariorii care preferă să joace pe echipele favorite, Ajax Amsterdan și Fenerbahce sunt două dintre cele mai bune opțiuni ale zilei. Cea mai mare cotă pe care Mozzart Bet o oferă, este exact ce pariorii caută, atunci când aleg o platformă de betting.