Cosmin Librimir: „Dacă nu intra în camera hiperbară, Petrică Mîțu Stoian era astăzi printre noi!”

cosmin librimir

Directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Reșița este convins că procedurile de la Clinica Nera l-au omorât pe îndrăgitul artist!

Cosmin Librimir nu mai are nevoie să aștepte concluziile specialiștilor în medicina legală pentru a se pronunța asupra cauzelor care au dus la decesul lui Petrică Mîțu Stoian. El l-a preluat pe artist imediat ce acesta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, fiind transferat de la Spitalul Orășenesc Oravița, acolo unde fusese adus de angajați ai Clinicii Nera, nu de vreo ambulanță. Cu alte cuvinte, Librimir știe exact în ce stare ajunsese interpretul de muzică populară în Unitatea de Primiri Urgențe. „După ce am văzut analizele și radiografia am realizat că este barotraumă și pot să spun că sunt sigur că, dacă nu era în camera hiperbară, era astăzi printre noi!”

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

Directorul medical al spitalului reșițean s-a documentat serios și spune că nu a găsit mai nimic despre înlăturarea urmelor pe care le lasă COVID prin terapia hiperbară. Ba dimpotrivă. „Am găsit în schimb un document din mai 2020 legat de scafandri. Se poate face din nou scufundare abia după trei luni de la COVID în condițiile în care se verifică funcția respiratorie și funcția cardiacă. Altfel nu se poate scufunda chiar dacă e de profesie scafandru!”, a povestit Librimir la Antena 3.