Copiii noștri au nevoie de școală! Donează și tu un ghiozdan cu rechizite!

whatsapp image 2022 08 02 at 09.16.11
Cuib de vise 1000x100

Peste 300 de copii din județul Caraș-Severin, ce provin din familii defavorizate pot fi ajutați cu rechizite pentru începerea noului an școlar. 

„Ghiozdanul cu rechizite” este campania derulată de Asociația Viitorul Suntem Noi, la inițiativa președintelui Mirela Dalea și a directorului executiv, Cristi Drăghina.

„INVESTIM ÎN COPII ŞI TINERI, INVESTIM ÎN VIITOR!”

Proiectul social are ca obiectiv prevenirea abandonului școlar și a părăsirii timpurii a școlii, facilitând accesul egal și participarea la învățământul obligatoriu a preșcolarilor și elevilor proveniți din familiile cele mai defavorizate, prin acordarea de materiale școlare. Campania presupune colectarea de rechizite de la persoane fizice şi juridice, în vederea distribuirii acestora către 300 din familii defavorizate și de asemenea colectarea de bani ce pot fi virați în contul asociației: IBAN:RO12BRDE110SV54034941100

În parteneriat cu primăriile și biserica, au fost identificate nevoi ale copiilor din localitățile: Biniș, Tirol, Bocșa, Ticvaniu Mare, Ticvaniu Mic, Caransebeș, Jupa și Cârnecea, Reșița, Dognecea, Doclin și Mehadia, acolo unde se va și înființa un centru de voluntariat al asociației. De asemenea, cei care doresc să ajute, pe parcurs pot dona și alimente neperisabile, îmbrăcăminte sau încălțăminte.

STPT job 1000x200

ASOCIAȚIA VIITORUL SUNTEM NOI este o organizație non-guvernamentalã, ce și-a propus ajutorarea celor aflați în nevoie, acordarea unei șanse la educație copiilor nevoiași.

Și tu poți ajuta copii să meargă la școală, donând un ghiozdan, un set de rechizite școlare, fie printr-o donație în contul bancar sau doar printr-o simplă distribuire.

Date de contact:

ASOCIAȚIA VIITORUL SUNTEM NOI
IBAN:RO12BRDE110SV54034941100
Email: asociatiaviitorulsuntemnoi@gmail.com
Facebook: Asociația Viitorul suntem noi Centrele de tineret
Telefon 0721 904 192
Paypal : PayPal.me ∕ ViitorulSuntemNoi

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/