Copiii dintr-un cartier al Timișoarei au pășit în lumea lui Tarzan

copiii din cartierul freidorf din Timisoara, in lumea lui tarzan
Cuib de vise 1000x100

Copiii care locuiesc în cartierul Freidorf din Timișoara au pășit în lumea lui Tarzan. Micuții au vizionat un film documentar, în cadrul proiectului „Povești din vecini”.

În cadrul unui proiect organizat de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, intitulat „Povești din vecini”, cele șapte arte sunt duse în zonele periferice ale orașului.

Așadar, săptămâna trecută, elevii de clase primare și adolescenții de la Liceul Tehnologic Transporturi Auto au vizionat filmul documentar „Unicul și adevăratul Tarzan”, realizat de regizorul Florin Iepan. Filmul a fost recuperat din arhivele TVR și vizionat cu elevii, în prezența regizorului.

publicitate si promovare in ziar

Copiii au pășit în lumea lui Tarzan, despre care cei mai mulți au aflat cu această ocazie că s-a născut chiar în cartierul lor, la 2 iunie 1904.

Șapte arte, șapte cartiere, șapte luni de povești mai puțin cunoscute despre oraș, despre fiecare dintre noi. „Povești din vecini” este un proiect de documentare antropologică culturală (fotografie, muzică, dans, artă plastică, literatură, film, teatru, arhitectură)”, a informat Primăria Timișoara.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01