Copiii din comuna Giarmata, așteptați la Parada Bostanilor de Toamnă

parada bostanilor Timisoara
Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Copiii cu vârsta între 7 și 13 ani, din localitățile Giarmata și Cerneteaz, sunt așteptați să participe la Parada Bostanilor de Toamnă, săptămâna viitoare.

În comuna Giarmata are loc un eveniment mult așteptat de către prichindei, care a ajuns la ediția cu numărul patru. Este vorba de Parada Bostanilor de Toamnă, organizată de Kids Club Giarmata, în parteneriat cu Primăria Giarmata și Școala Gimnazială Giarmata.

Evenimentul se va desfășura joi, 26 octombrie, începând cu ora 18.00, la Căminul Cultural din Giarmata. La paradă sunt așteptați să participe toți copiii cu vârste între 7 și 13 ani, din localitățile Giarmata și Cerneteaz.

Fă-ți un costum (nu cumpăra, fii creativ, cere ajutorul părinților). Apreciem costumele pozitive, creative și pline de imaginație. Nu prea ne plac personajele negative și de speriat. Sculptează un dovleac și adu-l cu tine. Este biletul tău de intrare. Umplem scena paradei cu bostani. Hai costumat la Paradă. Vei defila în fața tuturor prezentându-ți costumul”, a informat Kids Club Giarmata.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

În total, vor fi oferite trei categorii de premii: cel mai bun costum de fată – un voucher Decathlon de 200 lei; cel mai bun costum de băiat – un voucher Decathlon de 200 lei și cel mai bun costum de echipă – un voucher Decathlon de 400 lei.

Participarea este gratuită doar cu înregistrarea copiilor până la data de 24 octombrie. Din motive de securitate, doar copiii și părinții înscriși vor putea participa la eveniment. Înscrierile se pot realiza AICI!

parada bostanilor la Giarmata - Timisoara

untitled design set 970x90 px