Copii geniali în IT! Logiscool – startul într-o carieră de succes

dsc5243 1
stiri Timisoara si Resita dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Logiscool România, lider în programe edu-tech pentru copii, începe o nouă campanie de înscrieri la cursurile de programare, atât cursuri la sediu, cât și online.

● Logiscool Reșița deschide campania de înscriere la cursurile care încep în februarie 2022
● Logiscool a avut peste 30.000 de elevi la nivel național în cei patru ani de prezență în țară

Interactive și utile, cursurile Logiscool le oferă elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități necesare unui viitor al digitalizării, indiferent de meseria pe care o vor alege. Ghidați de instructori tineri și pasionați și având acces la propria platformă de învățare a Logiscool, elevii învață cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.

Lecții demonstrative GRATUITE

Înainte de începerea cursurilor, părinții și elevii pot participa gratuit la lecții demonstrative pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor elevilor care nu s-au mai întâlnit cu acest domeniu și doresc să afle mai multe despre programare.

Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul în care pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Înscrierile la lecțiile demonstrative se pot face aici – https://www.logiscool.com/ro/apply/resita/open-days

 dsc2046

Cursuri de programare pentru viitor

Cursurile de programare Logiscool Reșița încep în sediul de pe strada Strada Ion Luca Caragiale nr. 16 (Clădirea Diamant), pe data de 7 februarie, iar elevii pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online.

Cursurile se adresează copiilor și adolescenților între 6 și 18 de ani pasionați de lumea digitală și tehnologie. Grupele sunt organizate în număr restrâns de 6 – 12 cursanți, din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători. Sesiunile, cu o durată de 90 de minute, au loc o dată pe săptămână, la sediul școlii sau online, pe tot parcursul anului școlar, iar prețul este de 290 lei pe lună.

publicitate Timisoara banner maxagro

img 9049 (1)

“Oricine poate învăța să programeze, iar această abilitate este aproape indispensabilă în lumea de astăzi. Elevii noștri învață în mod distractiv noțiunile de bază ale programării cu metoda noastră unică de predare, programa noastră modulară adaptată vârstei și platforma comunității MyLogiscool” , spune Simona Șerbu, Manager Logiscool Reșița.

Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi diferite limbajele de programare. Curriculumul cursurilor îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația.

Toți participanții la cursurile Logiscool vor avea acces la resurse educative pe propria platformă de educație – Scoolcode, iar pentru comunitatea elevilor este dezvoltat spațiul virtual de interacțiune și schimb de proiecte MyLogiscool.

img 9052 (1)

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site, aici:
https://www.logiscool.com/ro/school/resita

Despre Logiscool

Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, Logiscool numără deja peste 60 de școli de programare la nivel național și este în continuă expansiune.

Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 21 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 100.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirational.

stiri cu angajari in Timisoara STPT job 1000x200 Stiri evenimente Timisoara 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/