Control judiciar pentru 3 profesori universitari din Timișoara, după ce au luat mită

universitatea stiintele vietii timisoara dna

Apar noi detalii în dosarul de luare de mită de la Universitatea de Științele Vieții din Timișoara. Trei profesori sunt cercetați penal de DNA pentru luare de mită.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile pentru cele trei cadre didactie.

Maria – Mihaela Moatăr, prodecan al Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate, din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, este acuzată de  luare de mită în formă continuată și de  folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat reținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

Ioan Petru Dragomir, cadru universitar al Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate, este cercetat pentru luare de mită în formă continuată și folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat reținerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

dacus 05 iulie 2024

Manuela Carolina Ștefan, cadru universitar al Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate, este și ea acuzată de luare de mită, tot în formă continuată.

Vă amintim că, în seara de 19 iunie, procurorii DNA Timișoara au prins-o în flagrant pe Maria – Mihaela Moatăr când primea mită de la un student. Au fost făcute și percheziții la universitate și acasă la prodecan.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/