Continuă suspansul! Nou termen de judecată în procesul dintre sindicat și administrația lugojeană

O nouă amânare a procesului dintre sindicat și administrația lugojeană a fost anunțată miercuri. Noul termen a fost stabilit pentru finalul lunii, invocându-se lipsa procedurii de citare cu Casa de Cultură a Municipiului. În lipsa acesteia, procedura judiciară nu poate fi îndeplinită.

„Avocata care reprezintă pârâții ne-a propus un nou termen în luna septembrie, invocând faptul că este în concediu. Noi ne-am opus și am cerut un termen în luna august, având în vedere că acele servicii se desființează începând cu 1 septembrie”, a declarat juristul Tiberiu Negrei, președintele Sindicatului liber al angajaților din Primăria Municipiului Timișoara.

Sindicatul reprezintă 59 de angajați din diferite instituții și servicii aparținând de Consiliul local Lugoj și contestă noua organigramă a Primăriei municipiului Lugoj (HCL 264), adoptată în ședința din 27 iunie, precum și actele subsecvente acesteia.

gif card de energie dacus 1000x100

Amintim că în ședința din 8 august 2022 a Secției de Contencios Administrativ și Fiscal de la Tribunalul Timiș, pe rol a fost judecarea acțiunii Sindicatului liber al angajaților din PMT în contradictoriu cu pârâții Consiliul local al municipiului Lugoj, primarul municipiului Lugoj și Serviciul de salubrizare al municipiului Lugoj. Cauza are ca obiect suspendarea executării unor acte administrative privind noua organigramă a Primăriei lugojene. La acea dată, reclamantul a depus o cerere modificatoare, care a fost aprobată. Cererea se referea la introducerea în cauză, în calitate de reclamanți, a altor membri de sindicat, introducerea în cauză a Casei de Cultură a Municipiului în calitate de pârât și suspendarea unor acte subsecvente.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/