Continuă întâlnirile cu timișorenii pe tema bugetului participativ

intalniri buget

Primăria Timișoara continuă și în această săptămână întâlnirile în cartierele din oraș pe tema bugetului participativ, care are un buget de 4,2 milioane de lei.

Primăria Timișoara informează că, în perioada 2 – 5 mai, sunt programate mai multe întâlniri cu cetățenii în cartierele orașului, în cadrul cărora se va discuta despre programul de bugetare participativă „Timișoara decide!”, ajuns la ediția cu numărul doi, în acest an.

Programul întâlnirilor din cartiere, la care vor participa managerii de cartiere, precum și partenerii implicați în proiect este următorul: marți, 2 mai, ora 17.00, zona Șagului, Școala Gimnazială nr. 2; miercuri, 3 mai, ora 17.00, zona Martirilor, Școala Gimnazială nr. 25; joi, 4 mai, ora 17.00, zona Dâmbovița, Centrul de Tineret Dâmbovița, Aleea Poeniței, 2A; joi, 4 mai, ora 17.00, zona Ronaț, Școala Generală Dimitrie Leonida, strada Tacit, nr. 23”, a transmis instituția.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Campania de bugetare participativă din acest an are un buget total de 4,2 milioane de le. Noutatea ediției este că suma de 1,2 milioane de lei va fi direcționată către campania dedicată cartierelor, fiind un proiect pilot. Este vorba despre patru zone: Fratelia, Ronaț, Polonă și Kuncz.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/