Construire corp nou la Liceul „Waldorf ” Timișoara și dotări de 20 de milioane de lei

278251971 103582268999140 6535557246973441105 n

Liceul Teoretic „Waldorf” Timișoara va avea un nou corp de clădire. Primăria Timișoara a lansat licitația pentru execuție, care cuprinde și dotarea noilor săli, iar valoarea contractului este de 20,8 milioane de lei.

Liceul este unul dintre cele mai căutate din orașul de pe Bega, iar spațiile lui au devenit neîncăpătoare. Așa că se va ridica un corp nou de clădire, cu o suprafață de 2.300 de metri pătrați. Inițial, proiectul a fost anunțat la o valoare de 13,7 milioane de lei, iar banii erau asigurați de fonduri europene. Creșterea prețurilor la energie și a materialelor de construcții a majorat însă costul investiției, care va fi asigurată parțial din bugetul local.

„Prin proiect se propune construirea unui corp nou de clădire, care va găzdui săli de clasă, laboratoare și ateliere, cabinete, o sală multifuncțională, săli afterschool, grupuri sanitare, vestiare, depozitări, cameră centrală termică, holuri de circulații și spații de acces, case de scară. Din punct de vedere volumetric, construcția va urma linii neregulate, iar în plan va urmări forma literei L și va ține cont de spiritul estetic al conceptului Waldorf”, aflăm din caietul de sarcini.

Clădirea va avea parter și un etaj și prin contract se vor asigura atât mobilierul, cât și echipamentele IT necesare. Autoritățile locale își doresc o clădire frumoasă, așa că au cerințe specifice.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Se vor folosi finisaje durabile, estetice și de calitate superioară care să asigure calități estetice clădirii și să permită respectarea durabilității clădirii”, se mai arată în documentele aferente licitației.

Firmele interesate se pot înscrie la licitație până în 6 iulie.

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/