Constantin Schinteie: „E timpul să ne implicăm cu toţii pentru o schimbare la nivel naţional”

Cu puțin timp în urmă, candidatul Partidului Ecologist Român înscris în cursa pentru Senatul României, Constantin Schinteie, și-a făcut apariția la secția de votare nr. 128 din Moldova Nouă, politicianul fiind încrezător în ceea ce privește însănătoșirea României după data de astăzi.

„Astăzi, am votat pentru schimbare! Îmi doresc ca România să-și găsească de acum încolo drumul spre însănătoșire. Avem nevoie de o Românie curată în care oamenii fiecărui județ să poată beneficia de condiții decente de trai, în care vocea lor să se facă auzită prin intermediul nostru”, a declarat Constantin Schinteie la ieșirea de la urne.

Totodată, tânărul politician a ținut să le transmită un mesaj alegătorilor, acesta subliniindu-le că, acum, este momentul să se implice pentru un viitor mai bun, acasă:

„Îi îndemn pe toți cetățenii din zonă să iasă la vot! Consider că e timpul să ne implicăm cu toții pentru o schimbare la nivel național. Dacă oamenii s-au săturat de tot ceea ce a fost până acum, astăzi este ziua în care pot pune punctul pe i, în care pot opta pentru o clasă politică sănătoasă, demnă să le reprezinte interesele”.