Consiliul Local Lugoj, pregătit de recursul cu ISJ Timiș pentru bazele sportive

Consiliul Local Lugoj a atacat decizia instanței și și-a luat apărător pentru procesul cu Inspectoratul Școlar Județean în care se reclamă hotărârea prin care stadionul și Sala „Lavinia Miloșovici” s-au dat în administrarea Clubului Sportiv Municipal.

În ședința extraordinară de luni, 15 mai, Consiliul Local al municipiului Lugoj a aprobat exercitarea căii de atac  împotriva sentinței civile nr. 330/2023, pronunțată de Tribunalul Timiș în dosarul nr. 2013/30/2022.

În cadrul aceleiași reuniuni, consilierii au mai aprobat desemnarea lui Romulus Alexandru Banda, din cadrul Primăriei Municipiului Lugoj, pentru a promova recursul.

Secretarul municipiului Lugoj, jr. Dan Ciucu, ne-a oferit următoarele precizări: „Este o procedură care privește litigiile pe care le are Consiliul Local. Precizez: este vorba despre Consiliul Local, nu despre Primărie. Fiind vorba de o hotărâre a Consiliului Local care e contestată în instanță, atunci Consiliul, ca parte în proces, trebuie să aibă un apărător. Acum este vorba despre o hotărâre prin care stadionul și Sala «Lavinia Miloșovici» s-au dat în administrarea Clubului Sportiv Municipal, iar Inspectoratul Școlar Județean a contestat hotărârea”.

gif card de energie dacus 1000x100

Secretarul municipiului spune că nu este o situație nouă: „am mai avut astfel de situații în trecut, când a fost vorba despre hotărâri ale Consiliului Local. Acum câțiva ani, pe timpul lui Ambruș, PNL-ul a contestat HCL care prevedea majorarea tarifului la apă și atunci am fost desemnat eu ca apărător”.

În consecință, Banda va reprezenta interesele Consiliului Municipal Lugoj în toate fazele procesuale, în cauza înregistrată la Secția de contencios administrativ și fiscal de la Tribunalul Timiș.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/