„Consiliul Județean, în 2024! Ne concentrăm deocamdată pe ce putem face împreună pentru Caransebeș!”

hurduzeu presedinte psd cs

Înscrierea lui Felix Borcean în PSD înseamnă o susținere mai mare pentru proiectele de dezvoltare a Caransebeșului înainte de maximizarea șanselor social-democraților de a reveni la conducerea Consiliului Județean Caraș-Severin!

Proaspătul pesedist Felix Borcean a câștigat din postura de independent al doilea mandat de primar cu un număr impresionant de voturi, ceea ce l-a transformat într-un actor foarte important în scena politică din județ, nu numai din Caransebeș. Nu doar asta a contat însă în decizia liderilor PSD de a-i lansa invitația să li se alăture. Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin, spune că nu s-au făcut calcule care să arate ce șanse ar avea social-democrații la Consiliul Județean în 2024 cu sau fără Felix Borcean, ci că, după aproape doi ani de tatonare, în care colaborarea a fost una bună, mutarea de azi e absolut firească.

„După ce PSD l-a susținut pe Felix Borcean la alegerile din 2020, dar și ca urmare a susținerii pe care a avut-o în Consiliul Local Caransebeș, această mutare e una normală. Sper că de acum va fi și mai accentuată colaborarea noastră, inclusiv cu colegii de la Pro România și PMP. Majoritatea care s-a format după alegeri în Consiliul Local Caransebeș sper să funcționeze chiar mai bine decât a funcționat până acum. Până la alegerile din 2024 mai e, ne concentrăm pe ce putem face împreună pentru Caransebeș!”, a comentat Silviu Hurduzeu pentru Express de Banat.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)